GERRY WEBER OPEN – Roger Federer a obținut victoria cu numărul 1100 

ATP Turnee

Roger Federer a atins cu victoria scor 6-3 6-1 împotriva japonezului Yuichi Sugita o nouă bornă în carieră – victoria cu numărul 1100.

Nu am crezut niciodată că voi ajunge atât de departe, că voi strânge atât de multe victorii.” declara Federer la interviul de după meci. Federer ocupă locul 2 în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe victorii din toate timpurile, după Jimmy Connors, cel care a câștigat 1256 de meciuri. Federer a câștigat meciul cu numărul 500 pe 20 aprilie 2007 împotriva lui David Ferrer în sferturi la Monte Carlo, meciul 1000 în 2015 în finala turneului de la Brisbane, acolo unde l-a învins pe canadianul Milos Raonic. Prima victorie a elvețianului în circuit a fost cea din anul 1998 la turneul de la Toulouse, acolo unde îl învingea pe francezul Guillaume Raoux.

Federer va juca în turul 2 la Halle împotriva jucătorului german Mischa Zverev, într-un meci programat joi. Federer a câștigat precedentele 3 confruntări, ultima anul acesta la Australian Open în drumul către al 18-lea său trofeu de Mare Șlem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *