GERRY WEBER OPEN – Ziua a patra cu Horia Tecău, Kei Nishikori și Roger Federer

ATP Turnee

Sfertul de finală dintre Roger Federer (ATP 5) și Mischa Zverev (ATP 29) este meciul celei de-a patra zi la Gerry Weber Open. Federer, campion de 8 ori la Halle, a câștigat precedentele 3 întâlniri directe. „Mischa joacă foarte bine pe iarbă. Trebuie să fiu foarte concentrat și să folosesc fiecare șansă pe care o am împotriva sa.”

Sper să joc mai bine ca data trecută în Halle“ declara râzând Mischa Zverev (foto) , „atunci am avut mari emoții.” Zverev a pierdut acum 4 ani cu 6-0 6-0 la Roger Federer pe terenul central de la Halle.

Japonezul Kei Nishikori (ATP 9) va juca în primul meci al zilei începând cu ora 13 împotriva rusului Karen Khachanov (ATP 38).

Al doilea meci al zilei este o optime 100% rusească, între Mikhail Youzhny (ATP 88) și Andrej Rublev (ATP 106).

Meciul al treilea este de asemenea unul interesant – deținătorul titlului Florian Mayer va lupta pentru un loc în sferturi împotriva câștigătorului de la Stuttgart de săptămâna trecută, Lucas Pouille (ATP 15). Francezul l-a învins în primul tur pe favoritul gazdelor, Jan-Lennard Struff.

Pe terenul 1 se vor juca astăzi 3 sferturi de finală din competiția de dublu, al treilea meci al zilei fiind cel dintre Horia Tecău / Jean-Julien Rojer și Fabrice Martin / Albert Ramos-Vinolas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *