WTA: Turneele din această săptămână (29 februarie – 6 martie)

Urmează o săptămână mai liniștită în lumea tenisului: În circuitul masculin nu este niciun turneu ATP programat – la finalul săptămânii se vor disputa primele confruntări din Cupa Davis, din acest an – și în circuitul feminin, după turneele „Premier” de la St. Petersburg și Dubai și turneul „Premier 5” de la Doha, urmează „doar“ două turnee din categoria „International”.

Abierto Monterrey Afirme, Monterrey

Tabloul principal: Simplu; Dublu

Turneul de la Monterrey ne oferă un motiv de bucurie: Alexandra Dulgheru se simte mai bine după accidentarea la genunchi și revine în circuit, fiind prezentă pe tabloul principal de la Monterrey. Alexandra va juca în primul tur împotriva unei jucătoare venite din calificări, este pe același sfert de tablou cu Anastasia Pavlyuchenkova(3) și ar putea să o întâlnească în semifinale pe Caroline Wozniacki(2). Pe tabloul principal mai sunt prezente Sara Errani(1), Johanna Konta(4) și Caroline Garcia(5). Elena Bogdan și Viktorija Golubic sunt prezente pe tabloul principal la dublu și vor juca în primul tur împotriva perechii Aoyama Shūko/ Makoto Ninomiya.

BMW Malaysian Open / Kuala Lumpur, Malaysia

Tabloul principal: Simplu; Dublu

Primele trei favorite de pe tabloul principal de la Kuala Lumpur – Roberta Vinci(1), Elina Svitolina(2) și Sabine Lisicki(3) – au primit un wild-card. Pe tabloul principal mai sunt prezente Saisai Zheng, jucătoarea care a învins-o pe Angelique Kerber la Doha, și Eugenie Bouchard.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *