Simona Halep: „Sper să joc cel mai bun tenis al meu în acest weekend și să îmi ajut echipa.”

Simona Halep a vorbit la Cluj despre operația la nas, care i-a pus în pericol participarea în Cupa Federației, despre planurile de viitor și atmosfera din echipă.

 

Despre operație: „Nu m-am simțit bine în ultimul timp, am avut probleme de sănătate și medicii mi-au recomandat să fac operația pentru a-mi rezolva definitiv o problemă la nas. Această operație este necesară și m-ar ajuta, dar nu este urgentă. Am făcut mai multe teste, iar rezultatele au fost bune. Doctorii mi-au zis că mai pot aștepta. De aceea am decis să amân operația și să joc în sferturile Cupei Federației împotriva Cehiei.”

Despre sferturile de finală ale Cupei Federației: „Sunt foarte bucuroasă să fac parte din echipă. Sper să joc cel mai bun tenis al meu în acest weekend și să îmi ajut echipa.”

Despre Olimpiadă: „Mi-aș dori să câștig o medalie, la simplu, chiar și la dublu mixt cred că am o șansă cu Horia sau cu Florin.”

Despre următoarele turnee: „Nu știu când mă voi opera. Voi juca la Dubai și Doha, probabil și restul turneelor pe care le am programate. Dar în acest moment vreau să mă concentrez pe aceste două turnee.”

 

România va întâlni la finalul acestei săptămâni Cehia în sferturile de finală ale Cupei Federației.  Meciurile din această fază sunt următoarele:

România – Cehia;

Germania – Elveţia;

Franţa – Italia;

Rusia – Olanda

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *