Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Simona Halep a învins-o pe Heather Watson (69 WTA), cu 6-3 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami.

Românca a început la serviciu primul set și a condus cu 30-0, dar Watson a revenit și a reușit să facă break. A urmat o serie de două break-uri consecutive, britanica conducând cu 3-1. Aveau să fie, însă, și ultimele game-uri câștigate de Watson în acest set, Simona jucând mai agresiv și reducând numărul de greșeli. O serie de 5 game-uri consecutive i-a adus Simonei și primul set, încheiat cu o lovitură de forehand în cross a româncei.

Ambele jucătoare și-au câștigat servicul, în debutul celui de-al doilea set, Simona fiind prima care a reușit break-ul și a condus cu 3-2. A urmat o serie de două break-uri, Watson egalând la 3 dar pierzând game-ul următor pe propriul serviciu. Simona și-a consolidat cel de-al doilea break din set cu un game solid pe propriul serviciu, și a servit pentru meci la scorul de 5-4. Un game câștigat fără probleme de Simona Halep, care se califică în sferturile de finală după un meci care a durat 1 oră și 29 minute.

În sferturi, Simona Halep va juca împotriva împotriva elveţiencei Timea Bacsinszky. Bacsinszky[19] a învins-o în optimi pe Agnieszka Radwanska [3], cu 2-6 6-4 6-2.

Statistica meciului:

sh watson

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *