Simona Halep: „Mi-aș fi dorit să fiu copil de mingi la un meci al lui Roger Federer”

Simona Halep a vorbit la Indian Wells despre problemele pe care le-a avut în ultimele luni, participarea la Olimpiadă în proba de dublu mixt alături de Horia Tecău, cazul Mariei Sharapova și planurile de viitor.

Victoria din turul doi:Acum mă simt bine. Sunt fericită că am reușit să câștig, din nou, un meci. Serviciul nu mi-a funcționat foarte bine astăzi, dar a fost ok. Acum sunt mai relaxată pe teren și încerc să câștig fiecare punct.”

Apărarea trofeului câștigat  anul trecut: „Este foarte bine că anul acesta voi încerca să îmi apăr titlul aici. Asta înseamnă că am reușit să câștig aici anul trecut, mă simt bine la acest turneu. Am trecut cu bine de primul meci, vom vedea cum va fi mai departe. Nu e ușor, dar e bine că am făcut primul pas.”

Unde te vezi peste 2-3 ani: „ Pe terenul de tenis. Nu știu, sper că voi rămâne în TOP 10. Vom vedea, e greu de spus acum. Viața în circuit este grea. Dacă voi fi sănătoasă și mă voi putea antrena la fel de bine cum mă antrenez acum, voi fi acolo.”

Problemele de anul trecut:Anul trecut am vrut prea mult de la mine, a fost prea multă presiune, și nu am putut gestiona această situație. Am vrut să câștig toate meciurile. Dacă jucasem finala unui anumit turneu mă așteptam să repet rezultatul, o mare greșeală. Atunci când gândești așa, nu mai poți juca. Ești foarte stresat. Anul acesta am avut probleme de sănătate, nu m-am putut antrena. Oboseam după 10 minute, nu am mai avut încredere și nu am mai putut câștiga meciuri. Vreau să depășesc această perioadă, acum mă simt bine.”

Susținerea fanilor:Fanii îmi sunt alături, vin la meciuri. Este minunat să știi că oamenii vin la meciuri pentru tine, dar uneori simți și presiunea. Vrei să câștigi pentru ei.”

Cazul Mariei Sharapova:Pentru mine a fost un șoc. Nu mă așteptam.Nu știu foarte multe lucruri și nu vreau să comentez.”

Visul de a fi copil de mingi la meciul lui Roger Federer din România (2004):Mi-aș fi dorit să fiu copil de mingi atunci când Federer a venit în România pentru meciul din Cupa Davis, dar antrenorul meu a considerat că este mult prea periculos pentru mine. Eram prea mică.”

Jocurile Olimpice:Îmi doresc o medalie la Olimpiadă. Ar fi foarte important pentru România și pentru mine. Am fost și în 2012 la Londra și mi-a plăcut foarte mult. Sunt foarte fericită că voi juca și la dublu mixt. Voi participa alături de Horia în proba de dublu mixt de la Roland Garros. Este posibil să jucăm și la Wimbledon împreună, să ne pregătim pentru Olimpiadă.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *