Simona Halep a fost învinsă în optimi la Dubai

Ana Ivanovic a învins-o pe Simona Halep  în optimile turneului de la Dubai, cu 7-6(2) 6-2. Ana Ivanovic o învinsese în primul tur pe Daria Gavrilova cu 6-1 6-0.

Meciul din optimi a început mai târziu decât era programat, după ce ploaia a dat peste cap programul zilei de azi de la Dubai. În primul set, meciul a fost oprit pentru aproximativ 15 minute, deoarece terenul nu era complet uscat.

Simona Halep a reușit să facă break, în debutul meciului, și a servit pentru set la 5-4. Dar Ana Ivanovic a egalat, după ce a salvat o minge de set, și setul a fost decis la tie-break, unde jucătoarea din Serbia s-a impus la 2.

Ivanovic a jucat mai bine și în debutul setului 2, reușind să câștige primul game pe serviciul Simonei. A urmat o serie de două break-uri consecutive, Simona având șansa de a egala la 2, dar Ivanovic a reușit să păstreze avantajul, a câștigat un nou game pe serviciul Simonei și a închis meciul după o oră și 52 de minute.

În sferturi, Ana Ivanovic va juca împotriva Barborei Strycova, după ce aceasta a învins-o în optimi pe Julia Goerges cu 2-6 6-3 6-1.

Simona Halep este câștigătoarea din 2015 a turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Karolína Plíšková.

Pentru româncă urmează turneul de la Doha, care va avea loc între 21 și 27 februarie.

Statistica meciului dintre Ana Ivanovic și Simona Halep (WTA)
Statistica meciului dintre Ana Ivanovic și Simona Halep (WTA)
Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *