Simona Halep: „Am nevoie de multe victorii, pentru a depăși perioada mai grea prin care am trecut.”

Simona Halep a vorbit despre înfrângerea din optimile turneului de la Dubai, presiune și perioada mai grea prin care a trecut în ultimele luni.

Despre mingea de set ratată: „În primul set am avut minge de set. Nu am putut să o câștig și asta m-a afectat puțin. Apoi lucrurile au mers foarte repede, nu am reușit să revin.“

Despre meciul de ieri și problemele fizice: „Am fost agresivă, am jucat foarte bine. Dar ea a fost mai bună. Am servit bine, am returnat bine. Sunt dezamăgită că am pierdut după ce am jucat bine. Nu am nicio problemă fizică și asta este cel mai important.

Despre ploaia care a încurcat programul zilei de ieri: „A fost dificil, dar au fost aceleași condiții pentru toate jucătoarele, nu acesta este motivul pentru care am pierdut.”

Despre pauza din primul set: „Am rămas concentrată. Nu m-a afectat această pauză.”

Despre presiune: „Nu am simțit presiunea, nu m-a afectat. Am nevoie de multe meciuri, de victorii, pentru a depăși perioada mai grea prin care am trecut. Dar nu sunt foarte dezamăgită după această înfrângere. A fost un meci greu, împotriva unei jucătoare foarte bune care a meritat victoria.”

Următorul turneu la care va participa Simona Halep este cel de la Doha, care va avea loc între 21 și 27 februarie.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *