Simona Halep a fost învinsă în sferturi la Miami

Simona Halep a fost învinsă de Timea Bacsinszky în sferturile de finală ale turneului de la Miami. Elvețianca a revenit după pierderea primului set și s-a impus cu 4-6 6-3 6-2, după un meci care a durat apoape două ore și jumătate. Bacsinszky va juca în semifinale împotriva învingătoarei din meciul [15] Svetlana Kuznetsova –  [30] Ekaterina Makarova.

Simona a reușit să facă break în al treilea game al meciului și a condus cu 3-1 și apoi cu 4-2. Elvețianca a revinit și a egalat, dar un nou break al Simonei consolidat de un game solid pe propriul serviciu i-a adus româncei primul set.

După un prim game câștigat pe propriul serviciu de elvețiancă în debutul setului 2, a urmat o serie de 3 break-uri, Bacsinszky conducând cu 4-1 și păstrând avantajul până la finalul setului. Ea a reușit să egaleze la seturi după ce a convertit a treia minge de set.

Elvețianca a continuat revenirea și în setul decisiv, reușind două break-uri consecutive, conducând cu 4-0 și păstrând avantajul până la finalul meciului.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *