GERRY WEBER OPEN – Roger Federer: „Sunt 100% pregătit pentru sezonul pe iarbă”

Roger Federer a ajuns sâmbătă în Halle Westfalen, acolo unde va juca în această săptămâna al doilea său turneu pe iarbă din acest an, Gerry Weber Open. Aici mă simt ca acasă. Abia aștept să intru pe teren.declara Federer la conferința de presă de dinaintea turneului.

Adversar în primul tur îi va fi taivanezul Yen Hsun-Lu. „Este ok. M-am antrenat foarte bine până acum.“ Roger vrea să își îmbunătățească recordul la turneul german și să câștige al nouălea său titlu. Mă simt bine, sunt odihnit. Sunt convins că aici voi juca mai bine ca la Stuttgart.La Stuttgart, Federer a fost învins chiar în primul meci de Tommy Haas. Cu toate acestea Federer se simte „100% pregătit pentru sezonul pe iarbă.”: „Asta îmi dă încredere pentru Wimbledon.

Este a 25-a ediție a turneului german, a 15-a la care elvețianul se află pe tabloul principal. „M-am simțit mereu foarte bine aici. Turneul este programat între două turnee de Mare Șlem, care au loc în două mari metropole – Londra și Paris. Aici îți poți găsi liniștea. Este și turneul cu cele mai scurte drumuri. Nu ai nevoie de mijloace de transport, poți ajunge foarte repede de la hotel la terenurile de antrenament și la stadion. Și turneul a crescut de la an la an.

 

19.06.2017, Halle Westfalen

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *