Rafael Nadal va juca săptămâna viitoare în Argentina

Rafael Nadal se va întoarce săpămâna viitoare la Buenos Aires pentru a-și apăra titlul cucerit anul trecut. Spaniolul a primit un wild-card după eliminarea din primul tur de la Australian Open.

Este cel mai bun tablou din istoria turneului argentinan după ce 4 dintre primii 12 jucători ai lumii și-au anunțat prezența. Alături de Rafael Nadal(5), în Argentina vor mai fi prezenți David Ferrer(6), Jo-Wilfried  Tsonga (9) și John Isner (12). Alte nume  importante pe tabloul principal sunt Dominic Thiem(19) și Fabio Fognini(24).

„Vreau să le mulțumesc organizatorilor turneului de la Buenos Aires pentru invitație. Am amintiri frumoase acolo, publicul este special. Am cerut acest wild-card după eliminarea de la Australian Open și sper ca Buenos Aires să reprezinte, din nou, începutul unui sezon bun pentru mine. Voi da tot ce am mai bun acolo. Ne vedem săptămâna viitoare.“ a declarat Nadal la Mallorca, acolo unde s-a antrenat în această săptămână.

Turneul Argentina Open se dispută între 6 și 14 februarie pe zgura de la Buenos Aires. „Vestea că Rafa se va întoarce aici pentru a-și apăra trofeul este cea mai bună pe care o puteam primi. Completează un tablou extraordinar. Ne vom bucura de cel mai bun turneu din istoria Argentinei.” a declarat Martín Jaite, directorul turneului.

Organizatorii turneului au anunțat, că Rafa Nadal va juca primul meci miercurea sau joia viitoare.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *