Nick Kyrgios a câștigat primul turneu din carieră fără a pierde vreun set

Nick Kyrgios a câștigat la Marsilia primul turneu ATP din carieră.

Kyrgios l-a învins în finală pe Marin Cilic cu 6-2 7-6(3), reușind să câștige turneul fără a pierde vreun set. Australianul a servit 17 ași împotriva câștigătorului US Open 2014, 72 în total la acest turneu. În sferturi, Kyrgios îl învinsese pe al zecelea jucător al lumii, Richard Gasquet cu 6-0 6-4, iar în semifinale pe al optulea jucător al lumii, Tomas Berdych, cu 6-4 6-2. Kyrgios pierduse prima finală din circuitul ATP la Richard Gasquet, anul trecut la turneul de la Estoril.

Anul trecut am jucat prima mea finală și așteptam momentul în care voi câștiga primul meu titlu. Dar nu mă gândeam că voi câștiga acest titlu, după ce am avut câteva săptămâni de pauză. După primul tur am început să joc din ce în ce mai bine. Am servit foarte bine și nu mi-am pierdut niciodată serviciul. Așa am reușit să pun presiune pe adversari.” a declarat australianul.

Proba de dublu, a turneului de la Marsilia, a fost câștigată de Mate Pavic și Michael Venus, cei doi învingând în finală perechea Jonathan Erlich / Colin Fleming cu 6-2 6-3.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *