Monica Niculescu și Margarita Gasparyan au fost învinse în semifinale la Miami

Monica Niculescu și Margarita Gasparyan au fost învinse în semifinale la Miami. Favoritele 4, Timea Babos și Yaroslava Shvedova s-au impus cu 7-5 4-6 10-8, după un meci care a durat o oră și 40 minute. 

Timea Babos și Yaroslava Shvedova au început mai bine meciul, reușind să facă break în debutul primului set și conducând cu 2-0. Niculescu și Gasparyan au revenit și au reușit să câștige 4 game-uri consecutive, dar Babos și Shvedova au  câștigat primul set la tie–break.

Monica Niculescu și Margarita Gasparyan au reușit să egaleze la seturi, câștigând setul 2 cu 6-4. Perechea româno-rusă și-a îmbunătățit procentajul la punctele câștigate cu primul serviciu, 81% în setul secund față de doar 54% în primul set.

Niculescu și Gasparyan au fost la doar două puncte de victorie, conducând cu 8-5 în super tie-break, dar Babos și Shvedova au reușit să câștige 5 puncte consecutive și să se califice în finală.

Turneul de la Miami a fost foarte bun pentru Monica Niculescu, românca reușind să se califice în optimi la simplu și jucând semifinala la dublu după ce ea și Margarita Gasparyan le-au învins în optimi pe principalele favorite Martina Hingis și Sania Mirza.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *