Martin Klizan l-a învins pe Gael Monfils în finala turneului de la Rotterdam

Rotterdam ATPDiferența dintre Martin Klizan(43) și Gael Monfils(18) în clasamentul ATP este de 25 de locuri. Dar Klizan este cel care s-a impus în finala turneului ATP 500 de la Rotterdam. Este al patrulea trofeu pentru slovac în circuitul ATP și totodată cel mai important din carieră. Klizan s-a impus după 2 ore de joc, cu 6-7(1) 6-3 6-1. Pentru Monfils este a 18-a finală pierdută din 23 jucate în carieră.

Victoria lui Klizan este surprinzătoare și pentru că slovacul a trebuit să salveze mingi de meci atât în sferturi cât și în semifinale pentru a reuși calificarea în finală. În sferturi Klizan l-a învins pe Roberto Bautista Agut, după ce a salvat cinci mingi de meci, în semifinale l-a învins pe Nicolas Mahut salvând trei mingi de meci.

 

 

Rotterdam ATP 2Finala turneului de dublu a fost câștigată de perechea Nicolas Mahut / Vasek Pospisil după ce aceștia au învins perechea Philipp Petzschner / Alexander Peya, cu 7-6(2) 6-4. Mahut și Pospisil au învins perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna în sferturi, în timp ce Petzchner și Peya au trecut în semifinale pe Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, câștigătorii de anul trecut.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *