Kei Nishikori s-a retras de la Gerry Weber Open din cauza unei accidentări

Jucătorul japonez Kei Nishikori, favoritul 2 al turneului de la Halle, a fost nevoit să se retragă înaintea meciului din turul 2 din cauza unei accidentări la mușchii abdominali. Japonezul în vârstă de 26 de anu, semifinalist al turneului german în 2014 și 2015 ar fi trebuit să joace miercuri împotriva lui Florian Mayer.

M-am accidentat în primul meci. Am încercat să mă recuperez ieri și astăzi, azi la antrenament am avut dureri. Durerea s-a accentuat după primul meci. Am sperat că va fi mai bine astăzi dar nu a fost așa.  Așa că nu am putut juca meciul programat astăzi. Din păcate a trebuit să mă retrag. Sunt foarte dezamăgit.”

Accidentarea nu este una nouă pentru Kei Nishikori: „Am mai avut accidentarea asta în trecut. Nu este ceva nou pentru mine și nu cred că recuperarea va dura mult timp. Cred că mă voi reface în câteva zile, poate o săptămână.”

Este al doilea an consecutiv în care Kei Nishikori este nevoit să se retragă de la Gerry Weber Open din cauza accidentărilor: „M-am simțit foarte rău. Îmi pare rău că trebuie să mă retrag din nou de la acest turneu. Nu este ușor să te retragi din cauza unei accidentări. Dar am învățat ceva din ce s-a întâmplat anul trecut – m-am accidentat aici am forțat și nu am putut juca la nivel maxim la Wimbledon. Așa că am decis să mă retrag și să fac tot ce pot pentru a mă recupera pentru Londra. Voi sta câteva zile departe de terenul de tenis .“

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *