Justine Henin va fi noua antrenoare a Elinei Svitolina

Justine Henin va completa echipa Elinei Svitolina începând cu turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare.  Elena Svitolina are 21 de ani și ocupă în prezent locul 21 în clasamentul ATP. Cea mai bună clasare a fost locul 15, în august 2015. Anul trecut, ucrainianca a jucat sferturi de finală la Roland Garros.

În decembrie s-a vorbit despre o posibilă colaborare între câștigătoarea a trei turnee WTA (3 la simplu și 2 la dublu) și fostul număr 1 mondial. Cele două s-au antrenat împreună la finalul anului, la Abu Dhabi. De asemenea, Elena Svitolina s-a antrenat de câteva ori la academia de tenis a belgiencei.

Justine Henin, câștigătoare a șapte trofee de Mare Șlem, va completa echipa ucrainiencei din care mai face parte Iain Hughes, cel care îi este antrenor de la Wimbledon 2014.

Henin a ocupat locul 1 în clasamentul mondial pentru 117 săptămâni . În mai 2008, belgianca, atunci numărul 1 mondial, și-a anunțat retragerea. A revenit în 2010, dar din cauza unor probleme de sănătate s-a retras definitiv un an mai târziu.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *