Juan Martin del Potro: „Am pierdut un meci, dar am învins o accidentare“

Sam Querrey l-a învins pe Juan Martin del Potro în semifinalele turneului de la Delray Beach. Americanul s-a impus cu 7-5 7-5 și va juca în finală împotriva lui Rajeev Ram, cel care a reușit să obțină o victorie surprinzătoare în fața lui Grigor Dimitrov.

A fost cel mai bun meci al meu din ultimele două săptămâni.“ a declarat Querrey.

Pentru Juan Martin del Potro a fost o săptămână extraordinară. Argentinianul a reușit să câștige primele trei meciuri, după 11 luni de pauză, chiar dacă reverul nu i-a funcționat foarte bine și a fost foarte obosit după fiecare meci.

Querrey a reușit să profite de lovitura mai slabă a argentinianului, atacându-l pe rever: „Sam a jucat inteligent împotriva mea. A fost mult mai bun decât mine în seara asta și a meritat victoria.

Pentru Juan Martin del Potro urmează turneul de la Indian Wells, acolo unde a primit un wild-card. „Încerc mereu să câștig. Săptămâna asta am reușit un lucru mai important decât câștigarea unui turneu. Joc tenis din nou și privesc încrezător spre viitor. A fost o săptămână foarte bună pentru mine.”

În cealaltă semifinală, Rajeev Ram, al 89-lea jucător în clasamentul ATP, l-a învins pe Grigor Dimitrov cu 6-4 6-3. Dimitrov, favorit 4, era ultimul dintre favoriți care reușise să ajungă în semifinale. „Nu am avut o zi bună. Am încercat să joc serviciu vole, să atac. Nimic nu a mers astăzi. A reușit lovituri câștigătoare la fiecare minge lovită cu forehand-ul.” a declarat Dimitrov.

În proba de dubluBob și Mike Bryan s-au calificat în finală după ce au învins perechea Jeremy Chardy/ Leander Paes, cu 6-2 6-3, și vor juca împotriva perechii Oliver Marach/Fabrice Martin.

Chau Delray, gracias por esta semana inolvidable! 󾮝🏻󾰀// Bye Delray! I’ll never forget this week! 󾮝🏻󾰀

Posted by Juan Martín del Potro on 21 Februarie 2016

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *