Jamie Murray și Bruno Soares, campioni la Australian Open

Jamie Murray și Bruno Soares

Jamie Murray și Bruno Soares au câștigat proba de dublu masculin de la Australian Open. Favoriții 7, au învins perechea Daniel Nestor/Radek Stepanek cu 2-6 6-4 7-5. Pentru Murray și Soares, care joacă împreună din acest an, este primul titlu de Mare Șlem din carieră. Ambii au mai jucat însă finale de Mare Șlem: Murray alături de John Peers, anul trecut la Wimbledon și US Open; Soares alături de Alexander Peya la US Open 2013.

Andy Murray poate scrie istorie duminică, dacă îl va învinge pe Novak Djokovic, în finală. Până acum, în istoria turneelor de Mare Șlem, nu au existat frați care să câștige proba de dublu și de simplu.
Andy Murray a venit a fost present și la finala jucată de fratele său, încurajându-l din tribune. Jamie Murray a glumit la ceremonia de premiere: „Andy, ar trebui să dormi acum. Nu știu de ce ești aici și faci poze.”

Pentru scoțieni este un week-end minunat. Proba de simplu a turneului de tenis în scaun cu rotile a fost câștigată de scoțianul Gordon Ried, care l-a învins în finală pe belgianul Joachim Gerard cu 7-6(7) 6-4.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *