Irina Begu: „Am luptat pentru fiecare minge. Aceasta a fost cheia victoriei”

Irina Begu a reușit o victorie senzațională la Madrid, calificându-se în optimi după ce a învins-o în turul 2 pe favorita 3 Garbiñe Muguruza.

Cele două jucătoare s-au luptat aproape 3 ore pentru un loc în optimi: „Am fost puțin dezamăgită de modul în care am jucat atunci când am fost la conducere. Nu am mai fost atât de agresivă. Antrenorul mi-a spus că sunt foarte aproape de victorie și că joc foarte bine. Mi-a zis să lupt pentru fiecare minge, așa am reușit să câștig.“ a declarat Irina.

Irina a vorbit și despre suportul publicului: „În Spania și mai ales în Madrid sunt foare mulți români, așa că publicul a fost împărțit. Un meci împotriva unei jucătoare din Spania, aici la Madrid, este foarte greu, iar Garbiñe este una dintre cele mai bune jucătoare din circuit.“

Garbiñe Muguruza consideră că Irina Begu și-a îmbunătățit mult jocul de la precedenta întâlnire:  „Aș fi putut începe mai bine meciul, dar am reușit să revin. A fost un meci bun. Am mai jucat împotriva ei în trecut, dar astăzi a jucat mult mai bine decât în precedentele meciuri.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *