GERRY WEBER OPEN: Ziua a treia cu Horia Tecău, Dominic Thiem și Alexander Zverev

Duelul dintre Alexander Zverev (ATP 12) și Philipp Kohlschreiber (ATP 56) este unul dintre cele mai interesante meciuri ale celei de-a treia zi de la Gerry Weber Open.

Alexander Zverev l-a învins marți în 59 de minute cu 6-3 6-2 pe italianul Paolo Lorenzi și va încerca astăzi să câștige primul său meci împotriva lui Philipp Kohlschreiber. Precedentele două meciuri au fost câștigate de Kohlschreiber, în 2015 în primul tur la US Open și în același an la turneul de la München – „Philipp joacă excelent pe iarbă. Va fi o provocare. Dar voi juca cu încredere.” declara Zverev după meciul din primul tur.

Și austriacul Dominic Thiem (ATP 9) va juca miercuri pentru un loc în sferturi. El va juca în „meciul zilei” împotriva olandezului Robin Haase (ATP 45).

Primul meci al zilei pe terenul central de la Gerry Weber Open este cel dintre francezul Richard Gasquet (ATP 30) și Bernand Tomic (ATP 61). Australianul l-a învins marți pe Tommy Haas. Pentru Haas a fost ultimul Gerry Weber Open, pentru jucătorul german acesta fiind ultimul an în circuit: „2017 este ultimul an pentru mine, este definitiv”. Haas a primit de la directorul turneului, Ralf Weber, după meci trofeul de excelență.

Dustin Brown (ATP 95) va juca în cel de-al doilea meci la Gerry Weber Open împotriva spaniolului Roberto Bautista Agut (ATP 19). Brown ar putea cu o calificare în sferturi să își egaleze cel mai bun rezultat la turneul german, acesta fiind prezent ultima dată în sferturi în 2014.

Pe terenul 1 sunt programate astăzi 4 meciuri de dublu, al treilea meci al zilei reprezentând și debutul lui Horia Tecău la turneul din acest an. Tecău și Rojer, favoriți 3, vor întâlni perechea germană Dustin Brown / Jan-Lennard Struff.

21.06.2017, Halle Westfalen

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *