GERRY WEBER OPEN – Roger Federer a obținut victoria cu numărul 1100 : Galerie foto

Roger Federer a atins cu victoria scor 6-3 6-1 împotriva japonezului Yuichi Sugita o nouă bornă în carieră – victoria cu numărul 1100.

Nu am crezut niciodată că voi ajunge atât de departe, că voi strânge atât de multe victorii.declara Federer la interviul de după meci. Federer ocupă locul 2 în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe victorii din toate timpurile, după Jimmy Connors, cel care a câștigat 1256 de meciuri. Federer a câștigat meciul cu numărul 500 pe 20 aprilie 2007 împotriva lui David Ferrer în sferturi la Monte Carlo, meciul 1000 în 2015 în finala turneului de la Brisbane, acolo unde l-a învins pe canadianul Milos Raonic. Prima victorie a elvețianului în circuit a fost cea din anul 1998 la turneul de la Toulouse, acolo unde îl învingea pe francezul Guillaume Raoux.

Federer va juca în turul 2 la Halle împotriva jucătorului german Mischa Zverev, într-un meci programat joi. Federer a câștigat precedentele 3 confruntări, ultima anul acesta la Australian Open în drumul către al 18-lea său trofeu de Mare Șlem.

21.06.2017, Halle Westfalen

GALERIE FOTO:

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *