GERRY WEBER OPEN – Alexander Zverev: „Mă bucur să revin în Halle”

Zverev a venit la Gerry Weber Open pentru a câștiga trofeul. După finala pierdută anul trecut la Florian Mayer, Zverev urca 10 locuri în clasamentul ATP, până pe locul 28. Seria de victorii a continuat însă pentru jucătorul german de 20 de ani, acesta reușind să câștige 3 turnee – Montpellier (hard), München (zgură) și Roma (zgură) – și ajungând la finalul lunii mai în TOP 10 ATP.

Obiectivul principal este să joc cât mai bine aici. Anul trecut am fost dezamăgit că am pierdut finala la Flo Mayer, dar el a jucat toată săptămâna foarte bine. O voi lua pas cu pas, meci cu meci. Nu am un tablou ușor așa că vom vedea cât de departe pot să ajung anul acesta.”declara Zverev.

Jucătorul german este prezent atât pe tabloul de simplu cât și pe cel de dublu, acolo unde joacă alături de fratele său Mischa Zverev: Este unul dintre turneele mele preferate, unul dintre cele mai frumoase turnee din circuit. Cred că toți jucătorii se simt bine aici. Mă bucur să revin în Halle.”

După ce câștigase primul său turneu ATP 1000 la Roma, Zverev a fost învins în primul tur la Roland Garros: „Din păcate am pierdut chiar în a doua zi la Roland Garros. Dar așa am avut mai mult timp să mă pregătesc pentru sezonul pe iarbă. Am fost în Monte Carlo, am jucat golf, am fost la pescuit, m-am bucurat de timpul liber alături de prieteni.

Primul adversat al lui Alexander Zverev este Paolo Lorenzi: „Paolo este un jucător care se simte bine pe zgură. Îi voi cere câteva sfaturi fratelui meu. Au jucat de câteva ori la dublu împreună. Va fi un meci intersant, sper să pot juca la fel de bine cum am jucat la antrenament.”

Adversarul din sferturi ar putea fi Philipp Kohlschreiber: „Am jucat deja de două ori împotriva sa, la US Open și BMW Open München. Pentru spectatori ar fi un meci special, pentru noi doi deasemenea. Am jucat mereu în Cupa Davis împreună. Dar mai întâi trebuie să câștig meciul din primul tur.”

20.06.2017, Halle Westfalen

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *