Dominic Thiem: „Nu credeam că pot juca atât de bine pe iarbă”

Al treilea meci al zilei la Gerry Weber Open îi va pune față în față pe Dominic Thiem și Philipp Kohlschreiber, într-o reeditarea a finalei de la Stuttgart.

Scorul întâlnirilor directe este 2-1 pentru jucătorul german, acesta câștigând cele două meciuri jucate pe zgură, la Kitzbühel 2015 și München 2016. Singurul meci jucat pe iarbă a fost câștigat de Thiem, luni în finala de la Stuttgart austracul impunându-se cu 6-7(2) 6-4 6-4.

„Atunci când câștigi nu mai simți oboseala. Probabil o voi simți abia atunci când voi pierde un meci. Încerc să joc în continuare la fel de bine, să continui seria de victorii.“ declara Thiem după meciul din optimi.

Înaintea turneului de la Stuttgart, Dominic Thiem câștigase doar două meciuri pe iarbă. A reușit să câștige trofeul și acum joacă în sferturi la Halle: „Nu mă așteptam să leg atâtea victorii. M-am dus la Stuttgart fără mari așteptări. Mă gândeam că va fi o săptămână de concediu cu 1-2 meciuri, a fost o săptămână în care am reușit să câștig primul meu titlu pe iarbă. Am fost foarte relaxat, asta m-a ajutat mult. ”

Austraicul a vorbit și despre meciul împotriva lui Philipp Kohlschreiber: „Va fi cu siguranță un meci strâns. Am jucat amândoi multe meciuri, suntem amândoi obosiți. Cele două meciuri de anul acesta în care am jucat unul împotriva celuilalt au fost foarte strânse. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni buni și ne bucurăm să jucăm unul împotriva celuilalt.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *