Carla Suárez Navarro a câștigat la Doha cel mai important trofeu din carieră

Carla Suárez Navarro a câștigat turneul WTA Premier 5 de la Doha, cel mai important trofeu din cariera sa. Ea a învins-o în finală pe Jelena Ostapenko cu 1-6 6-4 6-4.

A fost o săptămână grea. La acest turneu, au participat doar jucătoare de top. Sunt foarte fericită că am reușit să câștig al doilea titul din carieră, mai ales după ce am pierdut trei finale anul trecut.

Înainte de acest turneu, Carla Suárez Navarro pierduse 8 din 9 finale jucate. Și după primul set, părea că seria de înfrângeri va continua. A reușit însă să revină și să găsească răspunsuri pentru jocul Jelenei Ostapenko. „Este foarte greu atunci când începi finala în acest fel. Ești atât de aproape de câștigarea trofeului. Am știut că am timp să revin, să mă lupt, să pun mingea în teren. Am vrut doar să mă bucur de finală și am crezut că pot întoarce rezultatul.Și am reușit.

De luni, Carla Suárez Navarro revine în TOP 10, urcând până pe locul 6 în clasamentul mondial: „Mi s-a îndeplinit un vis atunci când am ajuns în TOP 10. Vreau să rămân aici cât mai mult și să urc și mai sus, dacă pot. Mă bucur de aceste momente.

Rezumatul finalei:

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *