BMW Open: Philipp Kohlschreiber l-a învins pe favoritul 2 Karen Khachanov

Câștigător a trei ediții ale turneului bavarez, Philipp Kohlschreiber a reușit să se califice în sferturile de finală la BMW Open după ce l-a învins pe favoritul 2 Karen Khachanov.

Germanul l-a învins pe al treisprezecela jucător al lumii după un meci care a durat o oră si 50 de minute cu 7-6(6) 6-4 și va juca în semifinale împotriva italianului Marco Cecchinato (19 ATP).

Primul set a fost foarte strâns, Kohlschreiber nu i-a oferit nicio șansă de break adversarului, și a reușit să revină în tie-break după ce a fost condus cu 5-2, câștigându-l după o oră.

Și în setul al doilea a fost clar planul de joc al jucătorului german. Aceste l-a jucat pe Khachanov pe rever, și nu a dorit să îi lase nici o șansă cu forehandul. Și planul a funcționat, acesta reușind să facă 2 breakuri și să închidă meciul cu un as. „Le-am oferit spectatorilor un meci foarte bun, cu final fericit pentru mine. “a declarat Kohlschreiber la final.

Celălalt jucător german care a jucat ieri în optimi, Rudi Molleker nu s-a putut însă bucura de un meci cu final fericit. Tânărul de 18 ani care îl învinsese în primul tur pe Marius Copil a cedat la spaniolul Roberto Bautista Agut la capătul unui meci care a durat o oră și 17 minute. Spaniolul va juca în sferturi împotriva argentinianului Guido Pella.

 

Vineri, 3 mai, sunt programate cele 4 sferturi de finală:

Marco CECCHINATO [3] – Marton FUCSOVICS [8]

Alexander ZVEREV (GER) [1] – Cristian GARIN

Matteo BERRETTINI  – Philipp KOHLSCHREIBER

Guido PELLA – Roberto BAUTISTA AGUT

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *