Angelique Kerber s-a întors acasă: „S-au schimbat atât de multe după această victorie.”

Angelique Kerber s-a întors luni acasă, după victoria de la Australian Open. Nemțoaica a fost așteptată pe aeroportul din Frankfurt de zeci de fani și jurnaliști. „Am fost aplaudată chiar și în avion.“ a povestit ea. „Am făcut o mulțime de poze și am impresia că toată lumea mă recunoște acum. S-au schimbat atât de multe după această victorie.”

De la Frankfurt, Kerber a plecat cu un alt zbor spre Polonia, acolo unde locuiește o mare parte din familia ei. Kerber trăiește și se antrenează în Puszczykowo, unde există și o academie de tenis care îi poartă numele.

Nemțoaica va sărbători victoria alături de familie și apoi se va întoarce la Leipzig, unde miercuri are loc conferința de presă a echipei de Fed Cup a Germaniei. Germania va întâlni la finalul săptămânii Elveția, în sferurile de finală ale Cupei Federaţiei.

„Nu știu ce mă va aștepta după această victorie, dar abia aștept să văd cum vor merge lucrurile mai departe. Am reușit o performanță la care visează orice jucătoare. Sunt campioană de Mare Șlem. Nu mai trebuie sa demonstrez nimic  nimanui.“

Duminică, Angelique Kerber a prezentat fanilor trofeul câștigat. (Galerie foto)

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *