Alexander Zverev, Philipp Kohlschreiber şi Maximilian Marterer şi-au anunţat prezenţa la turneul BMW Open 2019

München, 28.01.2019

M-am simţit mereu foarte bine la BMW Open. Aici sunt ca acasă. Mă bucur în fiecare an să joc în faţa fanilor din München.” a declarat Philipp Kohlschreiber, cel care jucat de şase ori în finala turneului bavarez, ultima dată în 2018 împotriva lui Alexander Zverev.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani, Maximilian Marterer a declarat: „BMW Open este un turneu de categorie ATP 250 cu un tablou foarte puternic, poate chiar mai bun decât un turneu din categoria ATP 500. După calificarea în semifinale anul trecut am am amintiri foarte frumoase în München. Mi-aş dori ca anul acesta pe 5 mai să joc aici finala împotriva lui Sascha (Zverev).”

„Ne dorim să avem pe tablou toţi jucătorii germani şi un mix de jucători de top tineri şi experimentaţi” a declarat Patrik Kühnen, directorul turneului. În ultimii ani am avut pe teblou jucători de top precum Dominic Thiem, Roberto Bautista Agut, Diego Schwartzmann sau Andy Murray şi Juan Martin del Potro.

Atmosfera extraordinară de la München a fost lăudată de Maximilian Marterer: „Nu sunt multe turnee în circuit în care mă simt ca acasă, BMW Open este însă unul dintre ele.”

„Ne bucurăm că Alexander Zverev a acceptat şi anul acesta invitaţia de a fi prezent la turneul de la München. Nu este firesc ca numărul 3 ATP să îşi anunţe atât de devreme prezenţa la un turneu de categorie ATP 250. Pentru noi este un compliment pentru profesionalismul şi buna organizare a acestui tuneu.” a declarat  Friedrich Edel, directorul departamentului marketing sportiv al BMW. 

Bilete pentru turneul de la München pot fi achiziţionate de pe siteul www.bmwopenbyfwu.de .

Un bilet costă între 12 Euro pentru meciurile din calificări şi 77 Euro pentru rundele finale.

 

Foto: Alexander Dirrheimer, Maximilian Marterer, Patrik Kühnen, Friedrich Edel und Michael Mronz la conferinţa de presă  (Sursa: MMP)

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *