A 48-a confruntare dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal va avea loc în semifinalele turneului de la Indian Wells

Cea de-a doua semifinală a turneului de la Indian Wells îi va pune față în față pe Novak Djokovic și Rafael Nadal. Este a doua confruntare dintre cei doi, din acest an, după finala turneului de la Doha câștigată de Djokovic cu 6-1 6-2. Va fi a 48- a întâlnire dintre Djokovic și Nadal, Djokovic conducând cu 24-23. Sârbul a câștigat ultimele cinci meciuri jucate împotriva lui Nadal.  Prima semifinală programată astăzi este cea dintre David Goffin și Milos Raonic și va începe la ora 20 (ora României), cea de-a doua semifinală urmând să înceapă în jurul orei 22. Meciurile vor fi transimise în direct de Digi Sport 3.

Novak Djokovic l-a învins pe Jo-Wilfried Tsonga, cu 7-6(2) 7-6(2) și s-a calificat pentru a șasea oară consecutiv în semifinala turneului de la Indian Wells.

În primul set, Djokovic a condus cu 5-4 și 30-0 pe propriul serviciu, dar Tsonga a revenit reușind să câștige pe servicul lui Djokovic, primul set fiind apoi decis la tie-break. În setul doi, Tsonga a salvat două mingi de meci pe propriul serviciu, la 5-4, dar Djokovic a reușit să câștige meciul la tie-break.

Nadal s-a calificat în semifinale după ce l-a învins în sferturi pe Kei Nishikori cu 6-4 6-3.

Pentru Nadal este a noua semifinală din carieră la turneul de la Indian Wells. Nishikori a început mai bine meciul, conducând cu 3-1, dar Nadal a revenit și a reușit să câștige primul set cu 6-4. În al doilea set, Nadal a condus cu 4-1, dar japonezul a reușit break-ul, câștigând două game-uri consecutive. Au fost și ultimele game-uri câștigate de Nishikori în aest meci, Nadal câștigând setul doi cu 6-3.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *